Ollaan käyty normaalia ahkerammin treeneissä, hakutreeneissä, agilityssä ja jopa muiden kans tokoilemassa. Nuo ryhmätreenit sujuu hyvin, Sinni ei piittaa muista koirista eikä kyllä ihmisistäkään. Mukavahan tuollaisen kans touhuta, kun voi keskittyä pelkästään tekemiseen.

Agilityssä viime kerralla Sinnillä pitkästä aikaa meni vähän överiksi. Leuat napsahteli ja tais käydä vähän mun hihassakin. Äh, otti niin päähän, että raahasin koiran autoon jäähylle ja minä jäähyttelin nojailemalla auton kylkeen hetken aikaa. Mulla oli pieni testi sinä päivänä. Sinni on pitäny leukansa niin hienosti kurissa niin aattelin jättää patukkapalkkausta vähemmälle. Ei hyvä idea, Sinnin leuat tarvii luvallista puremista

Tokoilut sujuu yllättävän hyvin. Paikkamakuuta on tehty ihan kahden minuutin mittaisina ja ryhmässä ja minä olen ollut ihan koesääntöjen mukaisessa etäisyydessä. Edelleen on pieni pelko takaraivossa, että jos joku ampaisee vauhdilla rivistä, Sinni voi kirmata perään. Onneks Sinni ei ole paha koira, tuskin se tappelemaan alkaa. Jäävät liikkeet sekottuu enää tooosi harvoin. Seuraaminen on ihan jees, mutta tahtosin sen silti vähän täpäkämmäksi. Täytyy mietiskellä, miten sitä treenais, ettei mee sitten liiankin täpäkäksi (muistelee Vilin vouhotusta).

Hakutreeneissä Sinnille on nyt näytetty kaks haamua, kummankin puolen keskilinjaa. Hyvin on ukoille irronnut. Kokonaan peitetty maalimies on vähän liian jännää vielä. Palkkana on ollu patukka ja maalimies on leikittäny. Eilen oltiin vaihteeksi raunioilla. Edellisellä kerralla Sinni kaasutteli ympäri raunioita ilman mitään tajua, että ukkoja pitäis etsiä, vaikka se näki, kun mm lähti piiloon. Nyt ajattelimme olla viisaampia ja Sinnin piti nähdä kunnolla, kun mm lähtee. Nooh, kun piilopaikat oli sovittu ja lähdin hakemaan koiraa maalimiehet oli piiloutunu valmiiks. Siinä vähän aikaa kaverin kans tuumattiin ja päätettiin tosi järkevinä kokeilla. Taitava Silakka etsi ja löysi ukot ilman apuja! Viimene oli vähän hankala, kun mm oli melkeimpä kokonaan piilossa, Sinni ei nähnyt sitä, mutta haukkui lopulta kuitenkin. Niin, eikä se juuri ylimääräisiä juoksennellut. Seuraavan kerran otetaan kyllä vähän haamuilevat maalimiehet.